U bent verkoper.

Gratis waardebepaling en advies

Als professioneel vastgoedkantoor zijn wij er ons als geen ander van bewust dat alles start bij een correcte en eerlijke waardebepaling van uw onroerend goed. Wenst u zelf ook even te weten wat uw eigendom waard is? Wenst u op vandaag of op lange termijn te verkopen? Wij bieden u een vrijblijvende en gratis waardebepaling aan.

Deze gebeurt op basis van onze marktkennis, voldoende cijfermateriaal, maar vooral onze ervaring in de sector.

We leggen graag onze professionele manier van werken voor tijdens een vrijblijvend bezoek ter plaatse. Meer info, aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 058 23 88 84 of via verkoop@immostrand.be 

Begeleiding

Eens we de basis hebben gelegd voor onze samenwerking, gebruiken wij onze marktkennis – ervaring en ruim klantenbestand om een geschikte koper te vinden voor uw eigendom. Hierbij streven we naar een totaalservice voor de klant. Dit zowel voor verkopend als kopende partij.

Een korte inhoud:

1.       Foto’s maken van het te verkopen pand,

2.       Regionale alsook nationale publiciteit verzorgen,

3.       Begeleiding van de kandidaat-kopers alsook de nodige screening hierin.

4.      Wij staan in voor de aanvraag van alle wettelijk verplichte documenten zoals: bodemattest, elektrische keuring, EPC attest, stedenbouwkundige inlichtingen, kadastrale gegevens, e.d.

5.       Service na verkoop: De begeleiding voor het ledigen van een onroerend goed, meteropnames, ..

Kortom, wanneer u bij ons verkoopt of koopt zorgen wij ervoor dat u zich van niets hoeft aan te trekken. 

Wij maken het verschil.

Het verkopen van een onroerend goed is niet zoals het kopen van een brood. Kortom, het is één van de meest belangrijke beslissingen in een mensenleven. Daarom staan wij ook graag voor u klaar met het nodige advies om dit alles tot een goed einde te brengen. Bij ons is het verkopen van vastgoed geen beroep, maar een passie! Verkopen via Immo Strand is kiezen voor kwaliteit met een eerlijke kijk op de zaken.

1.       Wij bieden u aan een correcte en gratis  waardebepaling van uw eigendom = De beste start voor een vlotte verkoop; te hoge schattingen leiden tot geen verkoop en vooral veel tijdsverlies; te laag schatten is bedrog!

2.       Ons kantoor beschikt reeds over een 50 jarenlange ervaring, wat zich vertaald in een uitgebreid klantenbestand;

3.       Verkopen is onze enige en exclusieve dagtaak!! Geen syndic en geen verhuur!

4.       Uw eigendom wordt aangeboden op verschillende webpagina's;

5.       Een continue voorstelling aan ons ruim klantenbestand d.m.v. hercontactering (per mail en telefonisch);

6.       Ons kantoor beschikt enkel over erkende vastgoedmakelaars met een BIV nummer. Geen bedienden of vertegenwoordigers!

7.       Ons verkoopbord netjes aangebracht;

8.       Wij houden u regelmatig op de hoogte van de gebeurtenissen op uw eigendom;

9.       24u-24u en 7d-7d bereikbaar, dit om nooit een verkoop te missen!

10.   BELANGRIJK: Indien wij toch geen verkoop realiseren, bent u ons ook geen enkele vergoeding verschuldigd!